26, 27 & 28 okt 2020

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
herbekijken

Laat je inspireren door topondernemers uit
de lage landen.

Ben jij een ondernemer? Of ben jij van plan een onderneming te starten? Ben je van plan om te groeien? Of wil je de opportuniteiten herkennen wanneer ze zich aanbieden? Of ben je eerder op zoek naar de geheimen van topondernemers?

We brengen jou live in contact met 6 eersteklas ondernemers die exclusief hun verhaal over persoonlijke ontwikkeling, ondernemen, marketing en leiderschap doen tijdens een 3-daags virtueel summit. Leer van de besten in het ondernemersveld, geen goeroes!

Sprekers 2020

Tijdens dit virtuele summit komen maar liefst 6 experts aan het woord. Ondernemersverhalen, succesgeheimen en de winnende strategie wordt voor het eerst openlijk gedeeld door deze topondernemers uit België en Nederland.

Martijn van Tongeren.

EIGENAAR IMU.NL

Martijn van Tongeren is ondernemer en samen met Tonny Loorbach eigenaar van IMU.nl. De afgelopen jaren is dit uitgegroeid tot het bekendste online marketing platform van Nederland en België. Zij gaven trainingen voor meer dan 100.000 ondernemers en vieren dit jaar hun tienjarig jubileum. Hun ideale onlinemarketingstrategie bestaat uit 6 fases. Tijdens deze sessie zal Martijn delen hoe de IMU de afgelopen jaren heeft kunnen groeien en hoe jij deze technieken ook kunt gebruiken om jouw business te laten groeien.  

Eline De Munck.

ACTRICE EN EIGENAAR ODETTE LUNETTES

We kennen haar als actrice, presentatrice, zangeres, maar tegenwoordig kennen we Eline De Munck vooral als het gezicht achter brillenmerk Odette Lunettes. Een stap in het donker, maar door haar passie, creativiteit en gedrevenheid is het merk in korte tijd uitgegroeid tot een kwaliteitslabel dat ook internationaal scoort. Brillenmerk Odette Lunettes heeft zich dan ook in korte tijd op de kaart gezet door een verrassende en opmerkelijke marketing, out of the box. Eline brengt je een opmerkelijk en inspirerend verhaal over haar ondernemersreis, ondernemerschap 2.0 en hoe je een merk ‘met een smoel’ uitbouwt.

Mathieu Verwilghen

OPRICHTER CENTURY 21 BENELUX

Mathieu Verwilghen startte in 1981 zijn carrière in vastgoed. Na vijf jaar schaalde hij zijn onderneming tot maar liefst 16 kantoren en werkte hij met meer dan 180 medewerkers. In 1995 lanceerde hij het alom bekende Century 21 concept in België. In minder dan 20 jaar, was Century 21 de marktleider in vastgoed en telde de organisatie meer dan 190 kantoren met ongeveer 800 medewerkers. Na een lange carrière verkocht hij het bedrijf in 2014. Voor Mentorr deelt hij exclusief zijn reis, legt hij uit waarom iedereen de sleutel bezit tot succes en geeft hij een kleine preview van zijn aankomend boek.

Matthias Browaeys

OPRICHTER WINWINNER & THE HARBOUR

Matthias Browaeys is de oprichter van WinWinner (crowdlending platform) en The Harbour, 2 bedrijven die ondernemers en investeerders samenbrengen. Ondertussen haalde hij al 30 miljoen euro op voor groeiende ondernemingen. Matthias is een graag geziene spreker en is onder andere te zien in de VTM-docureeks Jonge Wolven . Met een passie voor start-ups en groeiende KMO’s zal hij met jou delen hoe de financieringsmarkt zal veranderen, hoe je als startup een nieuwe markt binnenkomt en hoe je als onderneming geld ophaalt in 2021.

Joyce & Raissa De Haas

FOUNDERS DOUBLE DUTCH & FORBES 30 UNDER 30

Raissa en Joyce De Haas, 2 ondernemende tweelingenzussen van 29, zijn eigenaar van het bekende tonicbedrijf Double Dutch Drinks.  Raissa en Joyce die opgroeiden in Vlaanderen, runnen hun bedrijf vanuit Londen. Hun tonicbedrijf is de afgelopen jaren enorm gegroeid en verkoopt ondertussen in meer dan 26 landen meer dan 1 miljoen flesjes tonic per maand, en ze groeien enorm snel. De zussen zelf staan ondertussen in de Forbes 30 under 30 en zijn ook te zien in de VTM-docu reeks ‘Jonge Wolven’.  Hun motto : “In alles wat je doet, doe het met super veel passie of doe het niet.” In deze sessie tonen ze je hun geheimen tot succes.

logo mentorr wit

Kenny Rotthier

"When crisis knocks door will open" 

Kenny deelt met jou zijn ondernemersverhaal, hoe hij van underdog op school naar founder van Immoversity & Mentorr® is gegroeid. Hij spreekt met jou over zijn 3 crisissen en hoe je dmv 7 ondernemersgeheimen een crisis zoals deze (Covid-19) omzet in een doorbraak.

Daarnaast geeft hij je een uniek insight in de verloskamer waar Mentorr® geboren is.

Planning

  • dag 1

  • Dag 2

  • Dag 3

Herbekijken

Martijn Van Tongeren

Martijn, mede-eigenaar van IMU.NL deelt hoe hij het alom bekende online marketing platform de afgelopen jaren heeft kunnen laten groeien en hoe jij deze technieken ook kunt gebruiken om jouw business te naar het volgende level te brengen.   

Herbekijken

Joyce & Raissa De Haas

Raissa & Joyce de Haas , de tweelingzussen bekend van het tonicbedrijf Double Dutch Drinks, Forbes 30 under 30 en nu ook van de televisieserie 'Jonge Wolven delen hun succesverhaal hoe zij in enkele jaren hun bedrijf geschaald hebben naar meer dan 26 landen.

Ontdek de geheimen, stel LIVE! vragen en leer van échte topondernemers.

Herbekijk het summit!

Ticket

49

  • Bekijk de #mos20 herhalingen
  • Méér dan 6 uur aan video
  • Toegang tot ons platform

faq

  • Algemene vragen

  • Ticketverkoop

Ik kan niet elke sessie live volgen, wordt het summit opgenomen?

Alle sessies worden opgenomen. Als je een ticket hebt krijg je na afloop ook toegang tot de opnames zodanig je alle sessies kan (herbe)kijken. 

Voor wie is het Ondernemers Summit bedoeld?

Het Ondernemers Summit is bedoeld voor elke type ondernemer van elke generatie. Wil je een doorbraak creëren, een stabiele basis leggen of ben je gewoon op zoek om bij te leren van ervaren mentors? Dan is dit de uitgelezen mogelijkheid voor jou!

Kan ik de live-streams met meerdere personen volgen? 

Elk ticket heeft zijn unieke gegenereerde URL die op slechts 1 apparaat te volgen is. Heb je een team? Dan is het team ticket ( met 5 unieke links ) in alle waarschijnlijkheid de oplossing.

>