Een  mentor  ziet wat jij niet ziet en helpt je navigeren naar jouw  bestemming .

waarom

Het Wiel is Al Uitgevonden

Je neemt een familiebedrijf over, je hebt een verlangen naar zelfontplooiing, je wilt leven volgens jouw eigen vrijheid of je wilt jouw passie omzetten in een beroep. Welke reden dan ook... je bent een ondernemer. 


Het runnen van een een succesvolle onderneming is niet iets dat vanzelfsprekend is. Er is hard werk, een sterk product/dienst en een heleboel toewijding voor nodig.


Wat is de voornaamste reden dat 9 op de 10 startups mislukken? Een tekort aan marktbehoefte, financiële middelen en het niet bezitten van de benodigde knowhow die nodig is om een succesvol verhaal te maken. 


Ondernemers verbinden die elkaar inspireren, kennis uitwisselen en de ervaringen delen die nodig zijn om een doorbraak te creëren. Dat doen wij bij Mentorr®

Kenny Rotthier // Founder

De mentor krijgt een grote voldoening door iemand verder te helpen, iemand te laten profiteren van een kans die hij of zij misschien niet heeft gehad.

 CLINT EASTWOOD 

Groeien doe je niet alleen

HELLOMENTORR.COM

Verbinden van generaties

We verbinden ondernemers van verschillende generaties om zo elkaar te inspireren, kennis uit te wisselen en ervaringen te delen die nodig zijn om een doorbraak te creëren. 

Een vertrouwd platform

We hebben een vertrouwd platform gebouwd voor de hedendaagse ondernemer gevuld met events, masterclasses en een digitale database aan knowhow en tools.

Geen goeroes, maar mentors

We werken uitsluitend met een selectie van ondernemers, coaches en mentors met bewezen ervaring en knowhow. 

Onze community = synergie

Synergie tussen jong, oud, startend en ervaren... daar geloven wij in. Met de Mentorr community sta je er nooit meer alleen voor.

Welk type ondernemer ben jij? Doe de test.

Het energiek team

samen sterk

Kenny Rotthier founder Mentorr.me

Kenny rotthier

ceo & founder

tessa wils

coo & office wonder

wij rekruteren

sales, marketing, ...

>