mei 7

Cindy Jerusalem: Winnares Iphone Giveaway

Als eerste nieuwe artikelen bekijken? Schrijf hier in→

Enkele weken geleden deelden we als giveway een Iphone uit en daar kwam een gelukkige winnares uit nl.: Cindy Jerusalem van Clouds of Mila en Sneakers & paws

Van bijberoep naar ondernemer

Cindy is een van de zovele ondernemers die haar bedrijven gestart is vanuit een passie en die haar bijberoep heeft kunnen inruilen om sinds 1 jaar fulltime zelfstandige te zijn. 

Sneakers & paws is ontstaan als hobby in bijberoep en daarnaast is dan Clouds of Mila ontstaan waarmee ze haar ervaringen deelt met andere ondernemers voor het opstarten van een webshop. Ze helpt andere ondernemers met het beheren van social media, opzetten van marketing, etc. 

Veel mensen starten in bijberoep met hun passie maar durven vaak ook niet DE grote switch te maken om hier een fulltime activiteit van te maken. Haar tip is dan ook , hoe cliché het ook is, om nooit op te geven en altijd te blijven gaan en jouw doelen voor ogen te stellen. Vallen en opstaan hoort bij het ondernemerschap en dat is ook de enige manier waardoor je kan groeien. 

Functie van smartphone als ondernemer

Tegenwoordig is een Smartphone uit een ondernemer (of eender wie) zijn leven niet meer weg te denken en kan je hier heel veel van jouw business mee runnen, denk maar aan social media, emails, communicatie met jouw team, ... Daarom dat we ook deze giveaway hebben gedaan, want als ondernemer zonder smartphone? Dat is toch niet zo gemakkelijk. 🙂

Het is een super gemakkelijke manier om jouw bedrijf in the picture te zetten en om op een snelle manier in contact te komen met heel veel mensen. En bepaalde apps werken nu ook gewoon veel beter op de smartphone dan op de computer. Denk maar aan het maken van stories via Instagram.

apps voor smartphone

Smartphone en social media

Hoe begin je nu te werken met jouw smartphone op social media? Dat is uiteraard zelf zoeken naar wat je nodig hebt of waar je nood aan hebt. Cindy download bijvoorbeeld regelmatig wat apps en probeert heel veel uit en de kans dat daar apps tussenzitten die je zal gebruiken is groot. 

Haar favoriete apps zijn bijvoorbeeld Instagram, Canva en Sketch (een programma waar je alles voor social media mee kan inplannen).

Apps voor smartphones

Uiteraard zijn er nog heel wat andere handige soorten apps die je als ondernemer op jouw smartphone kan zetten die je helpen bij het ondernemen, denk maar op gebied van;

  • Boekhouding
  • Time Management
  • Zelfontwikkeling
  • Projectmanagement
  • Marketing
  • ....

Voor al deze categorieën bestaan er heel wat apps, die heel goed op jouw smartphone werken. Uiteraard is dit persoonlijk want niet iedereen is op zoek naar hetzelfde. 

Mentors tijdens ondernemersreis

Ook Cindy heeft in het verleden verschillende mentors gehad en dat waren heel verschillende mensen zowel online als offline. Ze heeft het meeste gehad aan mensen die ze offline heeft leren kennen die haar hebben kunnen motiveren en steunen op zakelijk gebied, aangezien ze op dat moment nog niet helemaal mee was met het zaken doen.

En dat is vaak zo wanneer je jouw bedrijf start: je begint er aan maar je weet eigenlijk niet goed met wat je allemaal rekening moet houden, hoe bepaalde dingen in elkaar zitten en er komt ook zoveel op je af dat je heel wat dingen zal vergeten. En daarom is een mentor hebben best wel handig, want die kan je door heel het proces helpen.

Je kan verschillende soorten mentors hebben, maar je moet er wel voor openstaan natuurlijk. Je moet de ideeën en visies van anderen kunnen accepteren, maar in plaats krijg je wel een klankbord waar je terecht kunt.


Over de schrijver

Mijn naam is Tessa Wils, co-founder van Mentorr. Mijn missie is om ondernemers te vinden die elkaar inspireren, kennis uitwisselen en de ervaringen delen die nodig zijn om een doorbraak te creëren. Als duizendpoot verzorg ik de buitengewone backoffice, events en content. Voeg mij gerust toe op Linkedin of neem een kijkje op Mentorr.


Dit is ook iets voor jou

6 Website communicatie fails die je beter kan vermijden
Ouderschap en ondernemen: de do’s and don’ts
5 boekhouding valkuilen waar jij niet in wilt trappen bij de start van jouw bedrijf
>